Acvariul din Tulcea ..ceva deosebit! Bravo!


Am auzit acum ceva vreme ca s-a deschis un acvariu superb la Tulcea. Zvonistica indica ca ar fi unul dintre cele mai mari din Europa. Am zis ca ar merita o vizita, mai ales intr-un week-end cand ajung in Braila. M-am documentat putin, pentru ca nu mersem niciodata in partea aceea si am aflat ca sunt circa 95 km pana la Tulcea, din Braila si timpul idicat de parcurgere ar fi in jurul a o ora si 20 minute.

De la plecarea din Braila, primul punct intermediar a fost bacul spre Smardan. Trecerea e rapida, nu se asteapta mult pentru ca sunt mai multe bac-uri care fac trecerea. Pretul este de 17 lei pentru autoturisme si 1 leu de persoana (1 masina cu 4 persoane costa 21 lei).

Drumul pana la Tulcea mi s-a parut cel mai frumos de pana acum. Nu am gasit o singura groapa pe toti cei 90 km de la Smardan la Tulcea. Foarte virajat, cu o gramada de serpentine, rampe si pante. SUPERB!

Ajunsi in Tulcea, mergeti drept inainte si in apropierea unui sens giratoriu care are Hotelul Delta pe o parte se afla acvariul.Acesta face parte dintr-un muzeu al deltei.

Intrarea este 10 lei pentru adulti, 5 lei pentru copii/elevi/studenti. Taxa foto 20 lei si chiar se tine la ea peste tot fiind angajati sau ghizi care iti strag atentia ca nu ai voie sa faci poze daca nu ai achitat poza. Se permit pozele cu telefonul daca nu ai platit taxa.

Ce e de vazut? Multe lucruri interesante si care fac drumul sa merite.

Parere si nota 🙂 …9/10 🙂 pentru drumul superb, pentru acvariu si muzeul deltei foarte fain facute :)… Intr-un cuvant 🙂 …MERITA !

Si nu NU incercati sa il vizitati lunea …E INCHIS !

Reclame
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: